FunX

Jaspers: "Lastig om iedereen blij te maken"

  1. Newschevron right
  2. Jaspers: "Lastig om iedereen blij te maken"
Het nieuwe seizoen van 'Wie Is De Reisleider?' is vanaf morgen te zien op RTL 5. Topkok en medepresentator van 'Topchef' Julius Jaspers is één van de BN’ers die de rol als reisleider op zich neemt in Guatemala. Vanochtend sprak hij met Fernando over zijn belevenissen in het programma.

Lastig om iedereen blij te maken
In het programma 'Wie Is De Reisleider?' storten zes bekende Nederlanders zich op de rol van reisleider tijdens een groepsreis. Voor Jaspers was de keuze om mee te werken aan het programma niet moeilijk. "Ik ben helemaal wild van reizen en ik organiseer ook reizen voor vrienden." In het programma moest Julius het stokje overnemen van rapper Yes-R. Volgens de topkok is het voor reisleiders lastig om het alle mensen naar hun zin te maken: "Ik heb mij daarom van tevoren verdiept in de mensen waarmee ik op reis zou gaan." Tijdens de reis is hij dan ook tegen onvoorziene problemen aangelopen: "De eerste dag had iemand een longontsteking. De tweede dag had iemand een gekneusde rib en de derde dag ging iemand klagen over de zweetvoeten van zijn buurman in de bus."

Meewerken aan nieuw SBS6-programma
Julius was al een aantal seizoenen te zien in het programma Topchef, maar het is nu nog niet zeker of er een nieuw seizoen komt. Dit komt doordat RTL hier nog geen besluit over heeft genomen. In het voorjaar komt de kok met een nieuw kookboek over barbecueën en gaat hij meewerken aan een programma voor SBS6 waar hij nog niks over mag zeggen.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F73970516&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie