FunX

Lotte van der Zee is het mooiste meisje van de wereld: ''De huwelijksaanzoeken stromen binnen''

  1. Newschevron right
  2. Lotte van der Zee is het mooiste meisje van de wereld: ''De huwelijksaanzoeken stromen binnen''

De achttienjarige Lotte van der Zee uit Enschede werd eind vorige maand uitgeroepen tot het mooiste meisje van de wereld. Ze won namelijk de titel van Miss Teenager 2017 in Guatemala. Vandaag kwam ze langs in Jouw Stad en vertelde hoe het is om op zo'n jonge leeftijd je dromen te kunnen verwezenlijken.

''Van Miss Teenager heb ik nu het hoogst haalbare gehaald, maar wie weet ga ik ooit nog mee doen met de volwassenen.''

Huwelijksaanzoeken

Uitgeroepen worden tot het mooiste meisje van de wereld is niet niks. En dat begrijpen ook de mannen. Na haar overwinning, stromen de huwelijksaanzoeken binnen. Hoe? Vooral via Facebook.

''Ik krijg vooral aanzoeken van jongens uit Nederland, via Facebook. Maar ook toen ik in Mexico kwam, was er een jongen die een briefje onder de deur van de hotelkamer van mijn ouders schoof. Of ik even wilde bellen.''

Mooiste meisje

Lotte van der Zee is ontzettend dankbaar voor haar titel. Hoewel ze in eerste instantie dacht dat een Missverkiezing niets voor haar was, wil ze nu ook andere meisjes aanmoedigen om mee te doen.

''Ik geloof niet dat ik het mooiste meisje van de wereld ben. Er lopen zoveel mooie meisjes rond die niet meedoen, alleen al in Nederland. Ik zou hen gewoon willen motiveren om ook mee te doen.''

Dilemma's

Patrick legde haar nog wat dilemma's voor. Rapper of zangeres? Koken of iemand die voor haar kookt? Mannen met baarden of mannen zonder baarden?

The Beauty & The Beast

Patrick was natuurlijk maar al te blij met haar komst. Maar een beetje imponerend was het wel - zo'n lang, slank en bloedmooi meisje. Of zoals Patrick het zelf noemt, het was toch wel een beetje 'The Beauty & The Beast'.

Foto: FunX

Ster advertentie
Ster advertentie