FunX

"Muziek is de puurste kunstvorm die bestaat"

  1. Newschevron right
  2. "Muziek is de puurste kunstvorm die bestaat"
Arjen Lubach is een echte duizendpoot die acteert, zingt en succesvolle boeken schrijft. Woensdag komt zijn nieuwe boek ‘IV’ uit en daarom schoof hij vanochtend aan bij Start. Arjen heeft al drie boeken op zijn naam staan, waaronder 'Magnus' die bekroond is met de Dioraphte jongerenliteratuur Prijs 2012 (DJP).

Cabaret

Arjen heeft de afgelopen maanden veel tijd in zijn nieuwe boek gestopt, maar in de tussentijd stond hij ook op het podium. Samen met cabaretgroep 'Op Sterk Water' tourt hij door heel het land met de nieuwe voorstelling Alfa.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F79929111"></iframe>
{/source}

Muziek

Komt de naam van Arjen je niet bekend voor? Dan is er toch nog een kans dat je hem kent als Slimme Schemer, de Friese rapper die een parodie maakte op Eminem's hitsingle Stan. Muziek is en blijft trouwens de grote liefde van Arjen, dat bleek vanochtend in het kruisverhoor toen hij moest kiezen tussen muziek of komedie: “ik denk dat ik dan toch voor muziek zou kiezen, muziek is de puurste kunstvorm die er is”.

{source}
<iframe width="550" height="309" frameBorder="0" src="http://media.vara.nl/player.php?id=92320"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie