FunX

Hashtagdieboys 2.0: "It goes down in the kitchen!"

  1. Newschevron right
  2. Hashtagdieboys 2.0: "It goes down in the kitchen!"

Yuki, Richie, Kans, Benjayh, Earl Panka en Défano Holwijn ofwel Hashtagdieboys zijn terug! Twee jaar geleden brachten ze hun serie met 'heilige uitleggings' voor het eerst uit via YouTube. De jongens bespreken daarin verschillende onderwerpen, waaronder relaties en vrouwen. Maar in hun, naar eigen zeggen 2.0 versie, is alles veel beter uitgewerkt en van veel betere kwaliteit. Voor meer professionaliteit van de video's, zijn ze zelfs in zee gegaan met platenlabel Top Notch.

Yuki, Richie en Défano Holwijn waren vanochtend te gast bij Fernando in Start en legde uit hoe ze aan hun onderwerpen komen. "It goes down in the kitchen."

Decemberdrama

Aankomende vrijdag komt de volgende video van Hashtagdieboys uit. Daarin praten ze over het decemberdrama ofwel "alle cadeaus die je moet kopen en de stress die daarbij komt kijken".

Winterbae

Hun vorige video ging over winterbae's ofwel een buitenechtelijke liefdes relatie gedurende koude weken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nando's ballenbak

De drie boys mochten ook grabbelen in Nando's ballenbak. Niet voor cadeautjes, maar voor een aantal leuke vragen. Wie van hen praat het meest over meisjes? Wie heeft er een winterbae? En waar knappen ze op af tijdens een date?

Ster advertentie
Ster advertentie