FunX

Alexx: nieuw, jong en populair op Twitter

  1. Newschevron right
  2. Alexx: nieuw, jong en populair op Twitter
Morad en Shay spraken in Fresh 'n Up met Alexx, een nieuwe zanger die onder contract staat bij Walboomers. Hij is upcoming maar heeft al bijna 39.000 trouwe volgers op Twitter die los gaan op zijn nieuwe track 'Twitpic' met Fibs. Het kan zijn dat de stem van Alexx je bekend voor komt. Hij was namelijk al op FunX te horen in 'Nacht' een track van Ys.

Conor Maynard

Zoals iedere artiest heeft ook Alexx inspiratiebronnen. Michael Jackson is de eerste die bij hem opkomt, maar de jonge zanger spiegelt zich aan de carrière van Conor Maynard, bekend van de FunX-hit 'Animal': "Ik heb veel naar Conor Maynard geluisterd, want hij doet alles vanuit zijn slaapkamer, net als ik." Alexx zegt dat hij van niemand hulp heeft gehad en alles zelf heeft moeten doen. Daarom is hij gek op de Britse zanger: "Als Conor het kan, dan kan ik het ook en daar hou ik me nog steeds aan tot op de dag van vandaag."

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/NZhESblNr2I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Twitter

FunX werd vlak voor het interview met Alexx platgetweet met vragen voor de zanger. Fans vroegen zich af of hij weleens heeft gedate met een fan, maar ook of Alexx zonder een muziekcarrière ook op Twitter had gezeten. Daarover is de zanger eerlijk: "Als ik geen muziek had gemaakt, dan had ik waarschijnlijk geen Twitter aangemaakt. Het is puur voor de muziek en mijn fans."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F87085609"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie