FunX

Jacin Trill reageert op haatreacties outfit: "Ik draag wat ik leuk vind"

foto: Instagram: Jacin Trill
  1. Newschevron right
  2. Jacin Trill reageert op haatreacties outfit: "Ik draag wat ik leuk vind"

Jacin Trill trekt zich van niemand wat aan. Ook niet als er een hele lading kritiek komt op zijn kledingkeuze, zoals laatst het geval was. "Ik kijk gewoon echt naar wat ík leuk vind", vertelt de artiest aan FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jurk

Toen Jacin Trill een paar weken geleden een foto op zijn Instagram plaatste in een soort oversized trui, kwamen daar positieve, maar ook nogal wat negatieve reacties op. Zelf zag hij eigenlijk vooral de leuke reacties: "Ik zag echt veel liefde. Ik dacht: nee man, mensen loeven dit."

Dat mensen hem bekritiseerden voor het dragen van een 'jurk', vindt Jacin echt onzin. "Wat maakt het eigenlijk een jurk? Het is gewoon een soort van oversized sweater. Want als ik er een broek onderaan had gedaan... Wie zegt ook eigenlijk dat ik er geen korte broek onderaan had? Misschien had ik er wel een kleine broek onder aan." Maar zelfs als het wel echt een jurk was, dan nog had Jacin er zelf geen problemen mee gehad en had hij de look gewoon gerockt.

Eigen stijl

Voor Jacin is het belangrijk om zijn eigen stijl te hebben. Dat heeft hij namelijk altijd al gehad, ook toen hij nog op school zat. "Ik ben altijd al een beetje dat buitenbeetje geweest", vertelt hij. "Als iedereen zwart droeg, dan ging ik fully gekleurd."

De artiest let helemaal niet op wat er in de mode is of wat er populair is. Hij kijkt gewoon wat hijzelf écht leuk vindt. "Als ik shop, dan is het ook niet van: o, wat zou deze persoon ervan denken als ik dit draag? Of: kan dit wel? Nee man, als jouw gevoel zegt: dit is hard, dit is leuk, als is het een wit t-shirt, koop het!" Die instelling kan hij iedereen aanraden: draag gewoon wat jíj wil!

Ster advertentie
Ster advertentie