FunX

Bizzey: "Badman Ollo is een plek waar alle ondergrondse mensen samenkomen"

  1. Newschevron right
  2. Bizzey: "Badman Ollo is een plek waar alle ondergrondse mensen samenkomen"

Bizzey, Josylvio en Yung Felix hebben een nieuwe single, videoclip en gelijknamige EP: Badman Ollo. Bizzey en Yung Felix kwamen langs in Start en werden onderworpen aan een kruisverhoor en Bizzey werd verrast met een gouden plaat voor Bij Mij, zijn hit met Josylvio en Ramiks.

Slechte man gat

Badman Ollo, wat betekent dat precies? Letterlijk vertaald is het 'slechte man gat'. Maar het verhaal gaat niet over de anus van een slechte man, zoals Bizzeys Surinaamse moeder dacht. Er zit wel een ander verhaal achter, 'badman ollo' refereert namelijk naar een plek waar alle ondergrondse mensen samenkomen om te feesten.

"Dat is ook de vibe van de video. De eerste keer dat ik naar Suriname ging als zeventienjarige jongen, namen mijn neefjes me op sleeptouw. Eén nacht reden we langs een huis waar nog wat licht scheen. Je hoorde er dancehall-tunes. Ik wilde daar naar binnen gaan, maar mijn neefjes zeiden: 'Nee man, dat is echt een badman ollo."

Kruisverhoor

Dyantha stelde Bizzey en Felix wat pittige vragen tijdens het kruisverhoor. Zijn ze wel eens met een stripper naar bed geweest en hebben ze wel eens wat gestolen? De mannen geven eerlijk antwoord op elke vraag.

"Yung Felix: Het was in Curaçao en ik was dronken, dat is het hele verhaal."

Ster advertentie
Ster advertentie