FunX

FunX @ Noorderslag en Eurosonic 2009

  1. Newschevron right
  2. FunX @ Noorderslag en Eurosonic 2009
Nieuw Europees muziektalent, nieuw en gevestigd Nederlands muziektalent, je vindt het in Groningen. Warm je alvast op voor Eurosonic en Noorderslag! Donderdag 15 en vrijdag 16 vindt Eurosonic plaats en zaterdag 17 januari is het tijd voor Noorderslag. Beide in het Hoge Noorden van Nederland, in Groningen. FunX is erbij, net als de afgelopen drie jaar.


FunX @
Eurosonic/ Noorderslag
Vrijdag en zaterdag hoor je call ins vanaf Eurosonic en Noorderslag in FunX Five
(17:00-19:00 uur) en Weekend Wax (19:00-21:00). Via FunX.fm word je op de hoogte gehouden van wat er gebeurt in Groningen. Artiesten die dit jaar op het festival gaan optreden zijn onder andere: Alain Clark, De Jeugd van Tegenwoordig, Giovanca, Sabrina Starke, Ziggi & The Renaissance Band, Dio en Jiggy Dje.

Editie 2008
Herinner jij je vorig jaar nog? FunX zond toen LIVE uit vanuit The Palace in Groningen. 's Nachts was het party time met Eclectic Kings. Check de sfeer van vorig jaar:

{youtube}Q7mwd08exnc{/youtube}

In The Palace kwamen verschillende artiesten langs, zoals Pete Philly & Perquisite. Qbah sprak met ze:

{youtube}Fy1zpTZvBhw{/youtube}

's Avonds traden ze in Grand Theatre op, waar je ook van rap uit Afrika en Roemeense R&B kon genieten. Want dat is Eurosonic/Noorderslag: laat je verrassen! Op zaterdag werd de Popprijs uitgereikt aan Armin van Buuren. En ook dit jaar in Groningen veel aandacht voor Dance. Check het programma en luister tijdens het festival naar FunX!
Ster advertentie
Ster advertentie