FunX

FunX bestaat 10 jaar!

  1. Newschevron right
  2. FunX bestaat 10 jaar!
Vandaag precies tien jaar geleden begon FunX met uitzenden in Rotterdam. Al snel volgden ook uitzendingen vanuit Den Haag, Amsterdam en Utrecht en daarmee was een nieuw radiostation een feit. Een radiostation dat anders was dan alle andere bestaande zenders. Want ineens hoorde je niet alleen maar mainstream muziek in de ether maar ook hits uit Suriname, de Caribbean, het Midden-Oosten, Azië en Latijns-Amerika.

Voor en door jongeren
Vanaf het begin werd jij actief betrokken bij de zender. FunX is namelijk niet alleen een station vóór jongeren maar ook een station dóór jongeren. Zo bepaal jij mede welke muziek er gedraaid wordt en kan je altijd meepraten over onderwerpen die jij interessant vindt. Kortom, al tien jaar lang ben je welkom bij jezelf!

Talent
FunX heeft bovendien vanaf dag één aandacht voor nieuw Nederlands talent. Artiesten als Gers Pardoel, DJ Chuckie, Ali B, Lange Frans, Ziggi Recado, Afrojack, Fouradi en Sabrina Starke hoorde je als eerst op FunX.

Bedankt!
En zo is FunX in tien jaar uitgegroeid tot één van de best beluisterde jongerenzenders in de Randstad. Dat was natuurlijk nooit gelukt zonder jou! Want wat is een radiostation zonder luisteraars? FunX wil jou daarom bedanken voor je support gedurende de afgelopen jaren!

Cadeautjes!
Om te vieren dat FunX tien jaar bestaat hoor je vandaag extra veel typische FunX hits uit de afgelopen jaren. En wie jarig is trakteert natuurlijk! FunX deelt het komende jaar daarom regelmatig cadeautjes uit, waaronder exclusieve downloads!

Gefeliciteerd met jezelf!


Ster advertentie
Ster advertentie