FunX

Fajah Lourens zoekt goede singer-songwriter

  1. Newschevron right
  2. Fajah Lourens zoekt goede singer-songwriter
Fajah Lourens is op zoek naar een getallenteerde singer-songwriter. De dj moet nog goede vocals toevoegen aan haar track 'Rebound'. Het nummer moet volgens haar in de richting gaan van Ne-Yo's Let Me Love You. "We hebben een man- of vrouwenstem nodig, een beetje soulful", aldus Fajah tijdens FunX Start. Geïnteresseerden kunnen een preview van de track downloaden en een demo sturen naar pr@fajah.com. Ze heeft verder ook zes tech latin house tracks gemaakt die ze misschien wil uitbrengen op een album.

In 2011 maakte Lourens haar debuut in de dance scene onder haar eigen naam Fajah. Ze heeft onder meer in clubs als Jimmy Woo, Panama en Escape achter de draaitafels gestaan. Aankomende donderdag moet Fajah het vliegtuig in om op een bijzondere locatie op te treden. Ze moet namelijk op de top van de Empire State Building draaien. Lourens hoopt dat het allemaal doorgaat gezien superstorm Sandy veel schade heeft aangericht in New York.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F65354074&show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie