Naar homepage
FunX

Tim Veninga leert je hoe je vrouwen het bed in krijgt

  1. Newschevron right
  2. Tim Veninga leert je hoe je vrouwen het bed in krijgt
Tim Veninga, schrijver van het boek Manslut, weet precies hoe jij een vrouw aan de haak moet slaan! Als datingcoach heeft hij honderden mannen geleerd hoe ze vrouwen het bed in kunnen krijgen. In Start vertelde hij onder meer hoe hij zo'n goede versierder is geworden.

Hoe het begon
Veninga werd als klein stotterend jongetje gepest. Hierdoor wilde hij naar eigen zeggen op een gegeven moment wraak nemen door de grootste en gemeenste playboy te worden. "Ik heb vanaf mijn 15de ongeveer 40/50 uur per week minimaal geslachtofferd aan uitvinden wat de makkelijkste en snelste manier is om een vrouw in bed te krijgen," vertelde de casanova.

"ik kan op zich niet zo veel, maar ik kan wel chicks fixen"

Inspiratie
Tim werd uiteindelijk door de vader van een vriend geïnspireerd om als coach aan de slag te gaan. De rijke zakenman vertelde hem dat hij moet doen wat hij goed kan om rijk te worden. "Toen maakten we er een grap van; ja ik kan op zich niet zo veel, maar ik kan wel chicks fixen misschien kan je daar iets mee doen. Het begon met een grap met een advertentie op Marktplaats; in ruil voor een krat bier mag je met mij meegaan en kijken hoe ik vrouwen versier," vertelde de schrijver.

Respectloos
Tim heeft met veel vrouwen het bed gedeeld en dat schuift hij niet onder stoelen of banken. Zo kan je op zijn Instagram-pagina een aantal van zijn scharrels zien. In zijn boek legt hij uit hoe een man met behulp van wetenschap, manilpulatie en leugens vrouwen het bed in kan krijgen. Hierdoor krijgt hij soms ook negatieve reacties binnen op Facebook.

Zelf heeft hij geen spijt van de manier waarop hij vrouwen versiert. Volgens hem is er verder niks mee om andere mannen die altijd aan het kortste eind trekken te leren leert hoe ze dit moeten doen.


Ster advertentie
Ster advertentie