FunX

Persbericht: FunX Five concert in Heineken Music Hall

  1. Newschevron right
  2. Persbericht: FunX Five concert in Heineken Music Hall
Voorverkoop voor verjaardagsfeest radiozender begonnen.

Jongerenradio FunX viert haar 5e verjaardag met een groot concert op donderdag 11 oktober in de Heineken Music Hall. FunX-artiesten uit binnen- en buitenland brengen in een avondvullende show een ode aan “Urban Music”. De optredens worden later die week door de KRO-televisie uitgezonden.

FunX Five is een verwijzing naar het vijfjarige bestaan van de jongerenzender. Inmiddels is FunX uitgegroeid tot het best beluisterde jongerenstation in de Randstad. Voor velen vertegenwoordigt de zender niet alleen radio maar ook erkenning. En bij radio alleen is het niet gebleven.

FunX werkt naast haar vijf radio-edities ook volop mee aan maatschappelijke initiatieven en is een actieve mediapartner van grote muziekevenementen. Zo wordt naast het muziekfeest op 11 oktober ’s middags een groot jongerendebat georganiseerd door FunX met als titel; “Jouw Democratie is de Mijne Niet”. Dit debat is ’s avonds al te zien bij de VPRO op Nederland 3 in het kader van de week van de democratie.


Kaarten zijn te koop voor € 25,- via Ticketservice, de grote postkantoren, de grote Free Record Shops, VVV's en GWK's en alle bekende voorverkoopadressen.

Ster advertentie
Ster advertentie