FunX

Jayh en Ria Valk hadden meteen een klik

  1. Newschevron right
  2. Jayh en Ria Valk hadden meteen een klik
Jayh en zangeres Ria Valk hebben voor de eerst volgende uitzending van Ali B Op Volle Toeren samengewerkt. Vanochtend waren beide artiesten te gast in Start om terug te blikken op hun eerste ontmoeting en hun samenwerking tijdens de opnames van het programma.

Lekkere brasa
Jayh en Ria Valk kenden elkaars muziek niet voordat ze in de show aan elkaar gekoppeld werden. "De artiesten en zelfs Ali weten niet wie aan elkaar gekoppeld zijn in het programma. Je moet hopen dat er een klik is bij de eerste ontmoeting", zei Jayh. Het klikte echter meteen bij de eerste ontmoeting tussen de twee artiesten. "Ik vond de eerste ontmoeting heerlijk. Ali ging mij meteen omarmen. Ik heb geen man en ben alleen, dus vond ik het wel lekker om even tegen een man aan te hangen", zei Ria lachend. "Ik vond het spannend. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Er komt ineens een dame tevoorschijn op hakken en dan hoor je dat het Ria Valk is", voegde Jayh er nog aan toe.

Expeditie Robinson
Jayh is op dit moment bezig met het maken van nieuwe muziek en staat open voor deelnames aan programma’s als Expeditie Robinson:"Ik zou dat gewoon doen. Ik zou daar alleen zijn om de boel te plagen en een beetje vervelend te doen." Desondanks heeft hij geen behoefte om deel te nemen aan een show als Sterren Springen, omdat iedereen volgens hem moet weten wat ze wel en niet kunnen. Vanavond zie je op Nederland 3 hoe Jayh aan de slag gaat met de single Rocking Billy en Ria Valk met Mijn Baby.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F74227675&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie