FunX

We vloeken en schelden steeds minder

  1. Newschevron right
  2. We vloeken en schelden steeds minder
Voor het eerst in vijf jaar wordt er niet méér gevloekt en gescholden in televisieprogramma's. Dat blijkt uit de Vloekmonitor 2008, die de Bond tegen het Vloeken ieder jaar bekendmaakt. Er valt nog een hoop te verbeteren, want volgens de bond worden de commerciële zenders steeds grover. Vanavond in Forum de Bond tegen het Vloeken aan het woord.

Lees hier wat de show nog meer te bieden heeft.

Politieagenten uitschelden
Politieagenten moeten tijdens hun werk meer rekening moeten houden met agressieve reacties dan bijvoorbeeld ambulance personeel. Geen extra boetes dus voor het uitschelden van een politieagent. Wat de politiebond hiervan vind, hoor je vanavond.

Vliegtuig overlast
Een man uit Son heeft in drie maanden tijd bijna 800 keer gebeld naar de klachtenlijn van de Luchtmacht. Hoe het zit met de klachten die binnen komen over Schiphol, hoor je vanavond.

Nertsen
Nederland behoort tot de grootste 3 pelsdierhouders, met 4,5 miljoen nertsen op bijna 170 fokkerijen. Een meerderheid in de Tweede Kamer is voor een verbod op het fokken van nersten. Als het verbod wordt ingevoerd, zijn ze fokkerijen in 2018 verdwenen. Vanavond in Forum de Bond voor Dieren aan het woord.


Echte vrouwen
Er is een nieuwe site in het leven geroepen dat een natuurlijk beeld geeft over vrouwen, www.proud2beme.nl. Niet zoals de pro-ana sites die jongeren verkeerde afslanktips geeft en anorexia ondersteund.
Ster advertentie
Ster advertentie