FunX

Check nu de Latin Top 100!

  1. Newschevron right
  2. Check nu de Latin Top 100!
Vandaag is het dan eindelijk zover, van 10 tot 18.00 uur hoor je de Latin Top 100 voorbij komen op jouw radio. De hele lijst, behalve de top 3, kun je nu al checken op FunX.fm. De 100 heetste Latin tracks tijdens dit weekend inclusief de videoclips!.

Eén van de artiesten die je in de Latin Top 100 voorbij gaat horen komen is Juan Luis Guerra. Wil jij kaarten winnen voor Juan Luis Guerra's concert in Nederland? Klik dan snel verder!
Latin Top 100
Je hoort ze weleens op FunX voorbij komen, de Caribische klanken en Latin Vibez die ervoor zorgen dat de zomer weer warm aanvoelt. Zelfs als het regent. Deze klanken komen stuk voor stuk langs tijdens de Latin Top 100.

Drie posities uit de lijst zijn op maandag al bekend gemaakt tijdens FunX Five. De allerlaatste positie in de lijst is voor Celia Cruz met haar track La Vida Es Un Carnaval. Vier posities hoger, op 96, staat in de Latin Top 100 de voorman van Kassav; Jacob Desvarieux met Oh Madiana. De laatste positie die op de maandag bekend gemaakt werd tijdens FunX Five is nummer 88. Op 88 staat Shakira met haar swingende Suerte.

Dinsdag kwamen daar nog eens drie posities bij. In totaal waren dat dus al 6 posities uit de Latin Top 100.

Op de 67e plek in de lijst staat N'Klabe ft Voltio met Amor De Una Noche. De laatste positie die bekend gemaakt werd op de dinsdag was; Lorna met Papi Chulo, zij staat op nummer 60.


Op nummer 78 in de Latin Top 100 staat Juan Luis Guerra met Vale La Pena.
1 September staat Juan Luis Guerra in een uitverkochte Heineken Music Hall. FunX geeft kaarten weg voor dit concert.
Het is simpel en makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen om die kaarten te winnen is; luisteren naar de Latin top 100.
Luister dus aanstaande vrijdag van 10 tot 18.00 uur naar de Latin Top 100. En wie weet behoor jij dan wel tot de lucky ones die het concert van Juan Luis Guerra gaat bijwonen.Woensdag werden er weer drie tracks uit de Latin Top 100 bekend gemaakt. De artiesten die toen opgenoemd werden zijn: Enrique Iglesias, Tito El Bambino en Medhy Custos.
Enrique Iglesias staat in de Latin Top 100 op 55 met Donde Estan Corazon. Vijf plekken hoger staat Tito El Bambino met zijn track Flow Natural Remix. De derde positie die op woensdag bekend gemaakt werd is Medhy Custos, hij staat op nummer 44 met Elles Demandent Du Zouk.
De volgende posities uit de Latin Top 100 zijn inmiddels al bekend.
88. Shakira - Suerte
94. Jacob Desvarieux - Oh Madiana
100. Celia Cruz - La Vida Es Un Carnaval
78. Juan Luis Guerra - Vale la Pena
67. N'Klabe ft Voltio - Amor De Una Noche
60. Lorna - Papi Chulo
55. Enrique Iglesias - Donde Estan Corazon
50. Tito El Bambino - Flow Natural Remix
44. Medhy Custos - Elles Demandent Du Zouk


De Latin Top 100 werd door jou samengesteld en op vrijdag 25 juli hoor je van 10.00 tot 18.00 uur de complete lijst op jouw radio.
LatinMiX

Om in de Latin stemming te blijven hoor je direct na de Latin Top 100 de LatinMiX. Een uur lang Latin sounds en beats aan elkaar gemixt door DJ Idriss. En mocht je de LatinMiX missen dan kan je ‘m altijd terug vinden en beluisteren bij de mixes hier op FunX.fm.
Latinweek @ FunX
Tijdens de Latinweek kan je nog veel meer verwachten dan alleen een Latin Top 100 en de LatinMiX. Zo is er een speciale programmering voor jou samengesteld zodat je helemaal up to date bent wat betreft Latin muziek. Speciale gasten die alles met Latin te maken hebben zijn in de studio aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan de kandidaten die strijden voor de titel Zomercarnaval Queen 2008. Ook de FunX reporters houden je deze zomer op de hoogte met hun FunXtra reports. Een festival, salsafeest of een concert? De FunX reporters zijn erbij. Ook is FunX aanwezig met een mobiele studio en zendt live uit tijdens het Zomercarnaval weekend van vrijdag 25 juli 10.00 tot en met zaterdag 26 juli 19.00 uur vanaf de Coolsingel.
Zomercarnaval
Kleurrijke kleding, mooie praalwagens, swingende mensen, muziek en lekker eten. Dit zijn een paar elementen die je kan verwachten in het centrum van Rotterdam op 26 juli. De Straatparade barst los om 13.00 op de Boompjes. En zal zich dan al dansend door de straten van Rotterdam bewegen. De winnaar van de Battle Of Drums, die op vrijdag 25 juli bekend gemaakt zal worden op de Coolsingel, zal samen met de groep van de Zomercarnaval Queen 2008 de parade aanvoeren. Ook op het Bavaria Podium en Latin Dance Square kun jij los gaan bij optredens van verschillende live acts on stage Voor meer info check ook www.zomercarnaval.nl
Battle Of Drums
Op vrijdag 25 juli vindt op de Coolsingel de Battle Of Drums plaats. Na de voorrondes op het XStage, tijdens het Dunya Festival, zijn de vier Brassband finalisten On Tour geweest. FunX presenteerde Brassbands On Tour tijdens de opening van WK Amsterdam. Vervolgens waren het Live For Life festival in Arnhem en het Wereldfeest Utrecht aan de beurt. Ze zijn opgewarmd, maar op 25 en 26 juli moet het dan toch echt gaan gebeuren. De vier finalisten komen vanuit verschillende hoeken van de stad naar de Coolsingel. Check hier de route. Wie wordt de beste Brassband van 2008 en wie mag dan ook de Zomercarnaval parade aan gaan voeren? FunX is er ook dit jaar weer live bij met een mobiele studio vanaf de Coolsingel. Van vrijdag 25 juli 10.00 uur tot en met zaterdag 26 juli 19.00 uur is alles live te volgen via jouw radio. Wil je het liever bekijken? Check dan op vrijdag de live video stream op FunX.fm van 19.00 tot 00.00 uur.

Live video streaming

Op vrijdag 25 juli en zaterdag 26 juli is de zomer in al haar glorie aanwezig in het centrum van Rotterdam. Met op vrijdag de Battle Of Drums op de Coolsingel. De vier brassband finalisten strijden dan om de titel; Brassband van het jaar 2008. De winnaar voert de Zomercarnaval straatparade aan die op zaterdag 26 juli in hartje Rotterdam plaatvindt.
Samen met de Zomercarnaval Queen 2008 loopt de winnende brassband vooraan de stoet.
Kan je er écht niet bij zijn? Geen probleem! FunX heeft de oplossing voor je. Want via een live video stream op FunX.fm kan je alles vanuit je luie stoel zien, horen en volgen.
FunX Latin radio

Latin, Latin en oh ja, Latin. Je kan er maar geen genoeg van krijgen tijdens de Latinweek. Gelukkig is er ook nog FunX Latin radio op FunX.fm om je op nog meer Latin vibes te trakteren. 24/7 Jouw favoriete Latin tracks via een live stream te beluisteren waar en wanneer je maar wilt. Dus ook als de Latinweek voorbij is kan je nog in die Latin sfeer blijven met FunX Latin radio.

Meer Latin?
Ben je nou helemaal into Latin & Caribbean music en is één week voor jou niet genoeg? Dan is Latinsounds.nl jouw oplossing want daar word je op de hoogte gehouden van de laatste Latin weetjes en artiesten. LA33 ga je vaak voorbij horen komen op FunX. Deze salsa band uit Colombia gaat namelijk de Latin feeling volop representen op jouw radio. Check deze nieuwe site Latinsounds.nl. Je vindt daar onder andere alles over jouw favoriete Latin artiesten en ook de Latin top 20 chart van de maand juli.
Thuisblijven saai? Helemaal niet! Jouw radio is je beste gezelschap deze zomer!
Ster advertentie
Ster advertentie