FunX

'De Storm' waait alle records omver

  1. Newschevron right
  2. 'De Storm' waait alle records omver
Succes voor de film ‘De Storm’. In het openingsweekend heeft de film maar liefst 92.000 bezoekers getrokken! En dat is het hoogste bezoekersaantal dat een Nederlandse film dit jaar heeft getrokken. De Storm heeft hiermee de film 'Alles is Liefde' verslagen die in 2007 in het openingsweekeinde ruim 81.000 bezoekers trok. De film ‘De Storm’ ging vorige week in première. Barry Atsma speelt één van de hoofdrollen in de film en we belden hem tijdens Start! Luister hier naar het gesprek.

De film gaat over de verschrikkelijke storm uit 1953 in Zeeland en verteld het verhaal van de jonge moeder Julia. Zij komt samen met haar baby in het water terecht en wordt, tegen haar wil in, gered door de jonge luchtmachtsergeant Aldo, (gespeeld door Barry Atsma) terwijl ze haar zoontje achter laat. Julia is dan ontroostbaar en weigert met haar gehate redder te praten. Een aangrijpend verhaal over haar zoektocht, tegen de evacuatiestroom in.

Dat de film ‘De Storm’ het zó goed heeft gedaan, verbaasde Barry Atsma zelf ook. Maar waarom? Was hij niet tevreden met het eindresultaat van de film? Luister hier naar zijn reactie in Start.

Barry Atsma over het succes van de film 'De Storm'
{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/blogs/BarryAtsmaDeStorm.wma{/wmaremote}


Trailer van de film 'De Storm'
{youtubejw}zKtMBLz46Kc{/youtubejw}
Ster advertentie
Ster advertentie