FunX

Ruben Nicolai deelt awards uit in Little Friday

  1. Newschevron right
  2. Ruben Nicolai deelt awards uit in Little Friday
Na voorstellingen met De Lama's is Ruben Nicolai nu solo te zien in het theater met de interactieve Little Friday show. Vanochtend in Start vertelde de cabaretier dat hij tijdens de theatershow een interactief tv-programma opneemt met de bezoekers. "In het tweede gedeelte reiken we drie awards uit: Een award voor iemand die deze week iets heel goeds heeft gedaan, iemand die veel pech heeft gehad en iemand die deze week iets heel doms heeft gedaan."

Neppe televisie

Ruben bespreekt in zijn show ook hoe kijkers genept worden door de huidige tv-programma's. Zelf kan hij er doorheen prikken, maar of dat zo leuk is.. "Ik krijg thuis soms wel te horen dat ik mijn mond moet houden, omdat ik elke uitzending zit te verzieken."

Toekomst

Naast zijn nieuwe theatershow presenteert Ruben Nicolai op 19 december ook de Gouden Loekie en in april gaat hij voor een nieuw programma op zoek naar de Allerslechtste Echtgenoot van Nederland.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F70688117"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie