FunX

Liever 'Whine on my cocky' of 'Ik ben een kind van de Duivel'?

  1. Newschevron right
  2. Liever 'Whine on my cocky' of 'Ik ben een kind van de Duivel'?

Ik ben een kind van de Duivel, zingt Jebroer in zijn laatste single. Morad & Shay spraken de rapper over deze controversiële tekst waar een groep dominees voor waarschuwen. Jebroer zei dat de duivel voor hem als metafoor is bedoeld omdat hij zelf "niet zo'n lieverdje" is geweest vroeger.

"Voor mij betekent de duivel niet zoveel. Wat voor muziek luister je allemaal? In hoeveel dingen wordt er wel niet gekke shit gezegd?"

Oproep aan ouders

Een groep dominees in het kleine plaatsje Vriezenveen in Twente vindt dit soort teksten niet kunnen en heeft daarom een brief geschreven. Hierin waarschuwen ze ouders voor de track van de rapper, en roepen ze op om er met hun kinderen over te praten.

duivel aanbidden is niet goed

Tussen Morad & Shay ontstond er een discussie. Want heb je liever dat je kinderen 'whine on my cocky' meezingen of 'Ik ben een kind van de duivel'? Eén van de luisteraars vertelde dat zij het er met haar kinderen over had gehad.

"Ik vind het allebei niet normaal. Maar mijn zoontje zei, 'dan heb ik liever whine on my cocky'. Hij weet dat dat ook heel vies is en niet hoort, maar mijn zoon weet dat het niet goed is om de duivel te aanbidden."

Wat vind jij? Is het oké om over seks te rappen, maar niet over de Duivel?

Ster advertentie
Ster advertentie