FunX

Robert de Niro helemaal terug in Being Flynn

  1. Newschevron right
  2. Robert de Niro helemaal terug in Being Flynn
Na een lange lijst met mindere films, keert Robert de Niro volgens Robbert Blokland weer ouderwets goed terug in Being Flynn. Ook bespreekt hij de films Dark Blood met River Phoenix en Savages met onder andere Salma Hayek en Benicio Del Toro.

Robert de Niro heeft volgens Robbert Blokland de laatste jaren geen goede films meer gemaakt. Hij noemt daarbij vooral slappe comedy's als Meet The Fockers. Met Being Flynn is hij weer helemaal terug volgens onze filmkenner. Hij speelt een mislukte schrijver die flink discrimineert en mede daarom zijn zoon niet meer ziet.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F61461134&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Dark Blood is de laatste film waar River Phoenix aan had gewerkt. Hij overleed in 1993 aan een overdosis. Hij was bezig aan de film Dark Blood van de Nederlandse regisseur George Sluizer. Het onafgemaakte filmmateriaal heeft jaren in een kluis gelegen, maar de regisseur die op sterven ligt heeft uiteindelijk toch besloten om de film af te maken. Robbert Blokland

Savages is een brute thrillercomedy van regisseur Oliver Stone met onder andere rollen voor Salma Hayek en Benicio Del Toro. De drugsfilm is leuk en vrij grof volgens Robbert, maar wat hij opvallend vindt is dat er geen politiek statement in de film zit.

Ster advertentie
Ster advertentie