FunX

"Met dikke tieten kom je club altijd binnen"

  1. Newschevron right
  2. "Met dikke tieten kom je club altijd binnen"
Den Haag heeft een tekort aan uitgaansgelegenheden volgens PvdA gemeenteraadslid Rajesh Ramnewash. Bovendien zouden jongeren vaak geweigerd worden. Uiteindelijk hebben uitsmijters het laatste woord en het is de bedoeling dat zij goed in weten te schatten of je thuis hoort in een club of niet. Daarom was de stelling woensdag bij CritiX: 'Uitsmijters schatten altijd goed in of je thuishoort in een club'. 72,2% was het hiermee oneens.

Dikke tieten? Welkom!

Angelique sprak Hella over de stelling. Zij is het oneens met de stelling: “Uitsmijters hebben totaal geen opleiding op het gebied van of de houding agressief is of niet. Over het algemeen laten ze gewoon binnen wie ze willen. En als je tieten dik genoeg zijn, kom je sowieso binnen.”

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F94617687&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Marokkanen/Surinamers weigeren

Sjaak belde ook nog in en wist Angelique precies te vertellen hoe het zit. “De uitsmijters zijn niks waard. Dat zijn een paar pipo’s die aan de deur staan en in opdracht van de eigenaar, Marokkanen of Surinamers weigeren. Voornamelijk op het plein in Den Haag gebeurt dat.” Luister hier verder naar de ongezouten mening van Sjaak.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F94617732"></iframe>
{/source}

Facebook reacties

Rik = oneens
Ze hebben vaak hun oordeel al klaarstaan. En als je uit een andere stad komt doen ze soms moeilijk!

Simone = oneens
Ze hebben vaak al een vooroordeel!

Brenda = eens
Mensen vergeten één ding: zij staan daar om het publiek te bescheuren! Er zijn vaak zat portiers omgekomen in een gevecht of iets, om voor de veiligheid van een ander te zorgen!

Roos = oneens
Discriminatie in clubs is nog steeds geen verleden tijd helaas.
Ster advertentie
Ster advertentie