FunX

Hind miste pit tijdens haar optredens

  1. Newschevron right
  2. Hind miste pit tijdens haar optredens
Hind heeft het afgelopen weekend haar nieuwste single 'Make It Count' live voorgedragen tijdens Weekend WaX. Het opvallende aan het nummer is dat het meer uptempo is dan haar voorgaande tracks. "Ik ben een stuk jonger gaan denken qua muziek omdat ik ook de behoefte had om met mijn band op de podia meer uptempo's te brengen. Ik miste dat op mijn vorige album. Ik vond het een heel mooi luisteralbum, maar op het moment dat ik het live speelde miste ik net even die pit," aldus de zangeres.

Producer gezocht
Hind werkt momenteel ook aan een nieuw album. Ze is nog op zoek naar een producer die haar stijl begrijpt. De zangeres wil ook onbekende talenten een kans geven. Ze daagt daarom producers uit die beats maken in combinatie met live instrumenten, om contact met haar op te nemen. Je kan hiervoor naar haar Facebook-pagina of een mailtje sturen naar hind@hind.nl.

Beluister het interview met Hind vanaf 11:30. Je hoort Hind zingen op het volgend tijdstip: 16:18. In Weekend WaX waren ook Rambo (29:30) en Timmietex te gast (40:47).

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F81753986"></iframe>
{/source}Ster advertentie
Ster advertentie