FunX

Dyanne Beekman haalt 't maximale uit je kast

  1. Newschevron right
  2. Dyanne Beekman haalt 't maximale uit je kast
Veel vrouwen weten vaak niet wat ze aan moeten doen en staan heel lang te staren naar de inhoud van hun kledingkast. Ze concluderen dan dat ze niks hebben om aan te trekken ondanks dat hun garderobe uitpuilt van de kleding waar vaak ook nog steeds een prijskaartje aan hangt.

Efficiëntie
Tot deze conclusie kwam ook imagoconsultant en fashionondernemer Dyanne Beekman: "Ik ben gewoon erachter gekomen dat veel vrouwen niet eens weten wat achter in die kast ligt of hangt. 90 procent van de vrouwen heeft dat; een prijskaartje dat er nog aan hangt." Beekman heeft het boek 'Jas Tot Tas' geschreven om tips te geven hoe je het maximale uit je garderobe haalt.

12 basiselementen
Er zijn 12 basiselementen die aanwezig moeten zijn in je kast. Hiermee kan je combinaties maken voor elke gelegenheid. "Op het moment dat je denkt dat je aan een jas genoeg hebt, investeer dan in een impulsief moment niet weer in een jasje dat je al hebt maar in een rok of een jurk", aldus Dyanne. "Uiteindelijk zorg je ervoor dat je voldoende in je kast hebt. Het hoeft niet altijd prijzig te zijn, het kan ook iets zijn wat je heel lang al hebt. Maar door een ander element te vernieuwen kan je weer het onmogelijke uit je kast halen en mogelijk maken", voegde ze er nog aan toe.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F68397240&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie