FunX

Armoo wil van zijn slechte imago af met aankomende EP

  1. Newschevron right
  2. Armoo wil van zijn slechte imago af met aankomende EP

Armoo brak door als YouTuber onder de naam Armoowasright, maar die tijd ligt inmiddels achter zich. Sinds een jaartje focust hij zich volledig op zijn muziekcarrière. Toch heeft hij nog steeds te maken met veel negativiteit rondom zijn YouTube-videos. Armoo wil af van dit slechte Imago. Vrijdag releast hij daarom zijn eerste EP met de toepasselijke naam Imago. Fernando nodigde hem uit voor een korte luistersessie.

verbeterd imago

Armoo is keihard bezig met het verbeteren van zijn imago. De beste manier om dit te doen is volgens hem door muziek te maken. Zijn EP is de eerste stap richting verbetering."Het heet Imago, omdat dat iets is waar ik keihard aan moet werken. Mijn naam haalt mijn muzikale talent omlaag en dat gaan we nu tegen werken met deze EP."

geen gevoel

De track Geen Gevoel is één van Armoo's favoriete tracks op de EP. Het heeft niet per se te maken met het thema van Imago, maar het is wel gebaseerd op iets uit zijn verleden. Het gaat om een dame die zijn hart heeft gebroken. "Zij heeft mij gebroken, dus heb ik haar hart gebroken."

karaokespel

Hoe goed kent Armoo de tracks van andere artiesten? Fernando testte het uit in het beruchte Karaokespel en liet hem meerappen met de tracks van Migos, Bizzey en SBMG.

Ster advertentie
Ster advertentie