FunX

OPROEP: FunX en BraboTurk hebben jouw hulp nodig!

  1. Newschevron right
  2. OPROEP: FunX en BraboTurk hebben jouw hulp nodig!

Vorige week vertelde BraboTurk aan Morad & Jasmine hoe hij op vakantie in Turkije een gevlucht Syrisch jongetje ontmoette die zwaar gehavend en helemaal alleen was. Ferhat Yildirim, zoals de komiek eigenlijk heet, hielp het jongetje aan schone kleding, een douche en eten. Daarna bracht hij Ahmet naar een kindertehuis met een school.

Inmiddels is er een week voorbij gegaan en mede door zijn verhaal bij FunX heeft BraboTurk enorm veel hulp gekregen van iedereen die geraakt werd door het verhaal. Broeken, schoenen, shirtjes, sokken; er zijn heel veel mensen die willen helpen door spullen te doneren. Er is alleen één probleem: het is super duur om al deze spullen naar het zuidoosten van Turkije te vervoeren.

oproep:

Daarom heeft FunX jouw hulp nodig: ken jij of ben jij iemand met contacten in de transportwereld? Heb je een halve vrachtwagen over en ga je binnenkort in de richting van Turkije? Bestuur je toevallig een boot vol containers? Laat het ons weten! Mail naar: studio@funx.nl of stuur een appje naar de FunX studio.

Ster advertentie
Ster advertentie