FunX

Philly Moré verklaart de magie van Frenna en previewt nieuwe muziek

  1. Newschevron right
  2. Philly Moré verklaart de magie van Frenna en previewt nieuwe muziek

Je kent Philly Moré als de man van dikke tunes zoals Tranen in de Studio, Only You en Veertiende, maar voor de allernieuwste heat moest je luisteren naar de 777 Special. Daarin kwam hij twee gloednieuwe tracks previewen en vertelde hij over zijn speciale band met Frenna. De man achter de gekke hook op Dansen op Labanta is volgens Frenna een soort muzikaal adviseur. Hij is er altijd bij als er geniale tunes worden gemaakt. Philly Moré is dan ook de juiste man die kan verklaren waar de 777-magie vandaan komt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Komen van niets

Philly Moré en Frenna zijn al jaren onafscheidelijk. Nog voordat Frenna doorbrak, waren ze altijd samen. Wat Frenna on stage creëert, wat hij tijdens virtuele shows en in videoclips doet... het voelt heel groots en magisch. Philly Moré weet precies waarom: "Die groei is gek, want komt van niets."

"Hij wilde je niet zien"

Als Frenna tijdens de 777 Special aan Philly vraagt wat voor hem het meest memorabele moment tot nu toe is, dan hoor je in het antwoord dat het succes van zijn vriend ook voelt als zijn eigen succes: Hij omschrijft een moment aan het begin van de carrière van Frenna. "We aren bij een muziekconferentie waar jij wilde spreken met een andere rapper. "Hij wilde jou niet zien", zegt Philly Moré. "Kijk nu!" Inmiddels zijn de rollen en verhoudingen duidelijk veranderd, maar wie de artiest was, wilden ze niet zeggen.

Nooit opgeven

Philly Moré leerde de afgelopen jaren van bovenstaande situatie en andere situaties dat je vooral nooit moet opgeven: "Alles is mogelijk als je blijft pushen." Een hit wordt niet zomaar een hit. Volgens Frenna is het een kwestie van pushen: "Het is een hele combinatie van pushen, doorzettingsvermogen en geloof. En het team!"

Ster advertentie
Ster advertentie