FunX

"Lauwtje gaat dit jaar kapotmaken"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. "Lauwtje gaat dit jaar kapotmaken"

Rapper Lauwtje gaat dit jaar "kapotmaken" als we FunX-reporter Ouassima mogen geloven. De nieuwe lady in de Nederlandse muziekscene gaf al een voorproefje van haar skills in de videoclip van Dag In Dag Uit en liet ook al van zich horen in de Beats By Esko Megasessie bij 101 Barz, maar in dit FunX-interview leer je haar pas echt beter kennen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Shoot op een lege maag

Ouassima bezocht Lauwtje in de Van Klasse-studio van Esko where the magic happens. Daar vertelde ze hoe haar carrière begon, over de twijfels om professioneel muziek te maken tot aan de komische struggles met make-up en catering tijdens haar allereerste videoshoot. "Ik vond het dope hoe alles werd gefixt, maar ik durfde niets te eten. Ik had lippenstift op en durfde geen broodje kerrie te eten, terwijl ik kleding van een stylist aan had. Daarom heb ik de hele shoot gedaan op een lege maag."

Meer Lauwtje

Voor meer nieuwe muziek van Lauwtje kun je haar samenwerking met Josylvio checken op de Beats By Esko-albumtrack Bye, Bye, Bye. Voor een voorproefje van nieuw materiaal, check je de reportage van Ouassima!

Ster advertentie
Ster advertentie