Music

Esko nam Rotterdams metrostation over met album Beats By Esko

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Esko nam Rotterdams metrostation over met album Beats By Esko

Esko nam de Rotterdamse underground onlangs over met een luistersessie in de vorm van een interactieve livestream op metrostation Beurs. Hij sprak openhartig met zijn fans over de hardste tracks op zijn Beats By Esko-album en de liefde voor zijn moeder. FunX-reporter Ouassima bracht de luisteraars in gesprek met Esko en overhandigde ze achteraf ook een aantal verrassingen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik kan niet wachten"

Esko en FunX kondigden de interactieve livestream en de luistersessie pas een avond van tevoren aan, maar de echte strijders waren allemaal aanwezig om het album voor het eerst te horen: "Ik zag het gisteren op Esko's profiel en bij FunX op Instagram. Ik kan niet wachten (op het album) en heb het al gepresaved op Spotify", aldus één van de fans die Esko vragen mocht stellen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beats By Esko

Esko bracht afgelopen vrijdag zijn allereerste eigen album Beats By Esko uit. Daarop staan sicke samenwerkingen met Sevn Alias, Josylvio, Jonna Fraser, Jacin Trill, JoeyAK, MocroManiac, Cho, SBMG, Bartofso, 3robi, Mula B, Lauwtje, Jermaine Niffer, Emms, Hef, Kevin, Bokoesam, Famke Louise, Ronnie Flex, Idaly, Latifah, Hansie, Adje, Keizer en Woenzelaar.

Ster advertentie
Ster advertentie