FunX

De Avondshow Takeover van Sevn Alias: schilderen en veel dikke livemuziek!

foto: YouTube FunXMusic
  1. Newschevron right
  2. De Avondshow Takeover van Sevn Alias: schilderen en veel dikke livemuziek!

Takeover alert! Niemand kan meer om Sevn Alias heen. Overal staat hij bovenaan de hitlijsten en daarom nam Alias De Avondshow over. Hij mocht de uitzending zelf presenteren, er werden veel dikke tracks live gedaan en er werd zelfs geschilderd!

Picasso

Sevns album Picasso is een enorm succes. Met meer dan zestien miljoen streams staat hij op nummer één in de Album Top 100. Er staan allerlei verschillende soorten tracks op. Één van de meest opvallende samenwerkingen is misschien wel de track In Amsterdam met zangeres Maan. Hij ontmoette haar bij De Dino Show. "De vibe is er altijd geweest sinds de ontmoeting", vertelt Alias. Sevn is niet alleen naar show gekomen. Hij heeft Josylvio en Kevin meegenomen om een aantal dikke tracks van Picasso live te laten horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

prijsvraag

Sevn Alias heeft veel love voor zijn fans en daarom konden zij kaarten winnen voor de Picasso Tour! De app ontplofte door alle enthousiaste fans. Uiteindelijk kregen twee luisteraars de kans om de tickets te veroveren. Maar om die sicke prijs te winnen, moesten de twee luisteraars wel een aantal vragen als 'wat was Sevn geworden als hij geen rapper zou zijn?' beantwoorden. Een luisteraar antwoordde: dealer! Helaas voor haar vond Sevn de antwoorden van de andere luisteraar beter. Hij won de tickets.

picasso schilderwedstrijd

Naast de dikke tracks die Sevn, Josylvio en Kevin live deden, werden ze ook nog even aan het werk gezet. Ze moesten hun Picasso-skills showen door te schilderen. Daar had FunX-dj Jaimy iets heel leuks voor verzonnen: een naakte dame! De drie waren er helemaal stil van. Toch wisten ze alle drie een schilderij te maken. Hoe dat eraan toeging zie je binnenkort op het YouTube-kanaal van FunX!

Ster advertentie
Ster advertentie