FunX

Aya Nakamura proeft kapsalon en checkt Nederlandse hits: "hier zou ik mee samen kunnen werken!"

  1. Newschevron right
  2. Aya Nakamura proeft kapsalon en checkt Nederlandse hits: "hier zou ik mee samen kunnen werken!"

Dja Dja-zangeres Aya Nakamura was vorige week te gast in de FunX-studio! De Française scoort bij ons goed met haar catchy nummers, maar wat vindt ze van de Nederlandse artiesten? Ouassima nam haar apart en legde haar verschillende Nederlandse hits voor. En daar bleek zeker collab-materiaal tussen te zitten. "Ik kende het niet, maar zou het zo op mijn telefoon zetten!", aldus Aya.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Jullie Nederlanders zijn wel speciaal op het gebied van muziek. De beats zijn altijd lekker en de vocalen zijn catchy."

verborgen tattoo en kapsalon

Aya kwam uiteraard niet onder Ouassima's dilemma's uit. 30 kilo aankomen? Aya gaat liever de bak in! Ook bespraken de dames Aya's geheime tattoo en duurste aankoop ooit. Tot slot mocht er nog geproefd worden van een typisch Nederlandse snack: de kapsalon.

concert

Het is zeker niet de laatste keer dat de Frans-Malinese artiest in ons land was: volgend jaar staat ze met een concert in de Melkweg, waar ze haar nieuwe album 'Nakamura' zal performen. Deze kwam begin deze maand uit en ging bij het releasen gelijk trending op Twitter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie