FunX

VIDEO: Darryl wint bobo-award in grote BOBO quiz!

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Darryl wint bobo-award in grote BOBO quiz!

Appjes, Facebookberichten en belletjes stroomden binnen over de diXte van deze week. De track 'Bobo' kwam al een paar weken geleden uit, maar nu de remix is gedropt ontploft de hype rondom de jongens. Vanavond waren Violatorz, Svenchy, Keizer, Sjaak en Darryl in de studio bij Morad & Shay voor een echte 'bobo-quiz'. Wie de minste vragen goed wist te beantwoorden, kreeg de twijfelachtige titel 'bobo' oftewel bobolientje.

In een opwarmertje voor de quiz liet Sjaak, ook bekend als 'dokter Sjaak', horen hoe het staat met zijn biologiekennis. En hoewel hij in de spek-en-bonen-ronde het niet helemaal goed ervan bracht, poetste hij zijn reputatie weer op in de officiƫle Bobo quiz.

En de 'winnaar' is...

Keizer en Darryl kwamen ongewild tegenover elkaar te staan in de finale. Met de laatste vraag 'hoeveel keer per maand hebben vrouwen het liefst seks?' konden zij zich nog bewijzen. Maar uiteindelijk was het Keizer die het dichtst bij het juiste antwoord (15 keer) zat. Dat betekende dat de bobo-award toch echt ging naar de enige, echte, Parapai-rapper Darryl.

Ster advertentie
Ster advertentie