FunX

Gamekings: DmC, World of tanks, Obama

  1. Newschevron right
  2. Gamekings: DmC, World of tanks, Obama
De nieuwste Devil May Cry ligt sinds deze week in de winkel. Het spel is in het westen ontwikkeld omdat het niet zo goed gaat met de Japanse game ontwikkeling. Volgens Gameking JJ komt dit omdat ze in hun oude stijl zijn blijven hangen. De westerse ontwikkelaars zijn de afgelopen jaren de Japanners voorbij gestreefd. Hierdoor is er minder vraag naar Japanse games in Europa en de Verenigde Staten. Het Japanse Capcom heeft het spel daarom door de Britse spelontwikkelaar 'Ninja Theory' laten maken. JJ is onder de indruk van het resultaat.

World of Tanks
Één van de populairste 'free to play' games van dit moment is World of Tanks. Je speelt hierbij met acht tegen acht mensen. Je kan in het spel kiezen uit Engelse, Russische en Chinese tanks. Door middel van kleine geldtransacties kan je extra dingetjes kopen in de game. Het is overigens niet mogelijk om beter te worden dan je tegenstander door middel van upgrade aankopen.

Barack Obama
President Obama heeft 10 miljoen vrijgemaakt voor een onderzoek waaruit moet blijken of er een verband is tussen gewelddadige videogames en de schietpartijen die de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden. "Ik vind het weggegooid geld. Ik denk dat ze eerder moeten gaan kijken waarom je in Amerika wapens kan kopen", aldus JJ.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F75423148%3Fsecret_token%3Ds-aTcCo&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie