FunX

“Het amateurvoetbal is hier verrot”

  1. Newschevron right
  2. “Het amateurvoetbal is hier verrot”
Het amateurvoetbal is voor het komende weekend afgelast. In het betaalde voetbal wordt er een minuut stilte gehouden voor grensrechter Richard Nieuwenhuizen. Hij werd afgelopen zondag tijdens de wedstrijd SC Buitenboys - SV Nieuw Sloten mishandeld door spelers van Nieuw Sloten. Hij overleed een dag later. Is dit een incident of is er meer aan de hand? Vandaar de CritiX-stelling: ‘De amateurvoetbalwereld in Nederland is verrot. 76% van de stemmers was het daar gisteren mee eens.

Reacties

Tim is het 100 procent eens met de stelling. Volgens hem krijgen de jongens die de grensrechter doodschopten, vast geen zware straffen.

Ashwin zegt dat er genoeg goede jongens rondlopen in het amateurvoetbal. Hij vindt het onzin dat deze hele tak als ‘verrot’ wordt bestempeld.

Danny vindt dat de rotte spelers en teams de laatste jaren beter worden aangepakt.

Volgens Efrain is niet alleen het voetbal, maar de hele maatschappij in Nederland verpest.

CritiX

Q-Bah sprak in CritiX met sportverslaggever Hans Groenendijk. Die is ook amateurvoetballer en hij was ooit ook scheidsrechter. Hij is daarmee gestopt omdat hij vindt dat er teveel agressie is op het veld.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F70062300?"></iframe>
{/source}

CritiX is er van maandag t/m donderdag. Meepraten? Mail je telefoonnummer naar critix@funx.nl

Wat vind jij?
Ster advertentie
Ster advertentie