FunX

Persbericht: Zomercarnaval live op radio, TV en internet

  1. Newschevron right
  2. Persbericht: Zomercarnaval live op radio, TV en internet
FunX hele weekend live vanaf Coolsingel

Jongerenzender FunX pakt dit weekend flink uit tijdens het Rotterdamse Zomercarnaval. Vrijdagavond en zaterdag kunnen alle festiviteiten gevolgd worden via een live videostream op www.funx.fm en live radio vanaf de Coolsingel. Vrijdagavond barst de feestvreugde los tijdens Battle Of Drums. Hierin strijden vier brassbands om de felbegeerde titel “Beste Brassband Zomercarnaval 2007”. De Battle Of Drums wordt vanaf 20.30 uur live uitgezonden via www.funx.fm en later die avond via de NOS om 22.50 uur op Nederland 3.

De kleurrijke Straatparade op zaterdag wordt aangevoerd door de Zomercarnaval Queen 2007, de 26-jarige Haagse Marcie de Jongh. Voor het eerst dit jaar doet FunX zelf ook mee met een praalwagen in de Straatparade en presenteert zij Nottinghill’s beste steelband Ebony. De parade wordt vanaf 16.00 uur live uitgezonden via een videocast op www.funx.fm. Een beeldverslag van de straatparade is ’s avonds vanaf 18.55 uur te zien op Nederland 1.

Naast live uitzendingen doen de straatreporters van FunX het hele weekend live verslag vanuit de swingende menigte in het centrum van Rotterdam. De radiozender FunX hecht veel waarde aan de live videostream vanwege de grote belangstelling vanuit Suriname en de Nederlandse Antillen voor het Rotterdamse Zomercarnaval.
Ster advertentie
Ster advertentie