Naar homepage
FunX

CritiX: Seks direct na je ex?

  1. Newschevron right
  2. CritiX: Seks direct na je ex?
Het is voorbij! De relatie is over! Wat doe je nu? Jezelf een maand opsluiten in je slaapkamer? Lekker op vakantie gaan? Of schrijf jij je ex een brief? Er zijn genoeg manieren om over een ex heen te komen, maar ben je niet gelijk van het probleem af als je met een ander het bed in duikt? Vandaar de CritiX stelling: 'Je ex vergeten lukt alleen als je meteen een nieuwe lover neemt.'

Zarayda belde met rapper Negativ die ooit flinke liefdesverdriet heeft gehad en daarom met goed advies op de proppen kon komen. Zijn methode? "Je gaat dan gewoon een paar chicks zoeken die toffer zijn en geiler zijn. Die ga je suf poppen in de hoop dat je het vergeet. Op het moment dat je het doet is het cool, maar als je klaar bent komt die emo-bitchslap en merk je dat het niet werkt. "De CritiXstelling trapte op vele tenen, gezien de heftige reacties op Facebook. Uit de ruim honderd berichten op Facebook bleek dat het grootste deel van de FunX luisteraars vond dat je het niet kon maken. Bij de poll was het merendeel (65%) het ook oneens met de stelling. In de meeste reacties was te lezen dat je het niet kon maken om direct een ander te nemen.

Lasy is het oneens met de stelling: "Bullshit! Uiteindelijk breek je iemands hart terwijl je de jouwe probeert te 'repareren'. De beste manier om je ex te vergeten is je verleden achter de rug laten en in het heden leven en jezelf de tijd geven." Anissa was het daarmee eens: "Je moet jezelf de tijd gunnen zowel voor het vergeten van je ex, als iemand opnieuw leren kennen. Vergeten kan by the way toch niet je zult altijd momenten hebben waarbij je aan diegene denkt.."
Ster advertentie
Ster advertentie