FunX

Fernando Halman genomineerd voor Pop Media Prijs 2015

  1. Newschevron right
  2. Fernando Halman genomineerd voor Pop Media Prijs 2015

Thanks for the votes! FunX DJ Fernando Halman staat op de shortlist voor de Pop Media Prijs 2015! Fernando neemt het donderdag 14 januari 2016 op tegen fotograaf Rutger Geerling en internetplatform Noisey voor de belangrijkste mediaprijs over popcultuur tijdens Eurosonic/Noorderslag.

Fernando Halman host al jarenlang de ochtendshow Start bij urbanzender FunX, een station dat met iedere databundel aan impact wint. Een echte anchor, gezicht van de scene en het levende bewijs dat FunX haar rechtmatige plaats in het radiolandschap al lang veroverd heeft.

Vakjury

De vakjury die aan het einde van de rit hopelijk voor Fernando kiest, bestaat dit jaar uit: Gijsbert Kamer (Popjournalist de Volkskrant, juryvoorzitter), Wilbert Mutsaers (NPO, Zendermanager 3FM), Mark Deuze (Hoogleraar Mediastudies/Journalistiek, Universiteit van Amsterdam), Hanna Vink (Redacteur Muziek, Vara/De Wereld Draait Door), Tim Knol (Muzikant) en de winnaar van de Pop Media Prijs 2014, Atze de Vrieze (VPRO 3Voor12).

Eerdere winnaars

De Pop Media Prijs bestaat uit een geldbedrag van € 2.500,-, dat door Hogeschool Inholland beschikbaar wordt gesteld. Eerdere winnaars van de Pop Media Prijs waren o.a. Saul van Stapele, Atze de Vrieze, Eric Corton, DWDD recordings, Jip Golsteijn, Tom Engelshoven, Anton Corbijn, Martin Bril, VPRO’s 3voor12, Lex van Rossen, Leon Verdonschot, Leo Blokhuis, Jan van der Plas, Sander Donkers, Mark van Bergen en Mary Go Wild. Fingers crossed voor Fernando Halman!

Daar is ie dan mijn eerste Vlog ! In mijn Vlogs zal ik je meenemen in m'n wereld met daarin alle hoogtepunten van de afgelopen week. Je krijgt een hoop antwoorden op veelgestelde vragen en exclusieve dingen te zien.Check waarom de nieuwe track van Lady Bee Bianca Latupapua #NoiseCans Clifford Vegas Smith #Bucka naar mijn mening een dikke hit is ?! Comedian Rayen Panday praat over z'n voorstelling Vrijspraak en vertelt Wie hem laatst een vervelende mail gestuurd heeft??Ben je benieuwd naar de sfeer in de zaal toen Rico Verhoeven zijn tegenstander K.O sloeg in de eerste ronde? Achmed Akkabi Twan van Steenhoven Hoe kan je als kaalgeschoren man toch een kapsel als The Weeknd fiksen met een sjaal? Vraag de ''Man Wrap'' bedenker Charissa Promes?! Kijk hoe ik samen met Hans Kempen de laatste tickets van Adele probeer te fiksen?Losgaan op de FesterSkank vann Diztortion Lethal Bizzle met Juvat Westendorp en Jeansen DjaoenEen grote fan van de mini playbackshow dus dacht ik samen met Eric van Holland Chantal Ansems een nummer te doen van de grootste zangeres van dit moment???!!Cimo Fränkel primeurde deze week z'n single Too Much In Love bij mij in de uitzending. FunX FunX Start Hij deed de akoestische versie live on Air. Benieuwd waarom ik denk dat deze song heel veel voor zijn carrière zal doen? Check 't in m'n VLOG.

Posted by Fernando Halman on zaterdag 12 december 2015
Ster advertentie
Ster advertentie