FunX

YousToub in ziekenhuis beland na eerste iftar

foto: YouTube/youstoub
  1. Newschevron right
  2. YousToub in ziekenhuis beland na eerste iftar

FunX-dj Youssef is na zijn eerste iftar flauwgevallen en in het ziekenhuis beland. Inmiddels lijkt het beter te gaan met Yous. In zijn eerste ramadanvlog legt hij precies uit wat er gebeurde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Druk op borst

Youssef kreeg tijdens de iftar bijna geen hap of slok door zijn keel. De FunX-dj zei dat hij het de hele dag al koud had. Het aanzetten van de verwarming veranderde daar niets aan. Het ging mis toen Yous naar de slaapkamer ging: "Ik ging even liggen en voelde een constante druk op mijn borst. Daardoor kon ik niet goed ademhalen. Ik liep van de badkamer naar de slaapkamer en toen ben ik neergegaan. Mijn vrouw heeft de ambulance gebeld."

"Mond leek dichtgeplakt"

Youssef zegt in de ramadanvlog dat hij zelfs even niet kon praten: "Ik voelde een pijn, maar ik kon niet reageren. Mijn mond leek dichtgeplakt en het voelde alsof iemand op mijn borstkas drukte. Ik heb de hele slaapkamer ondergekotst, maar ik herinner mij niets van het ritje naar het ziekenhuis."

In Ramadan Late Night vertelde Youssef aan Morad en Ouassima dat het inmiddels stukken beter met hem gaat. FunX wenst YousToub veel beterschap toe.

Ster advertentie
Ster advertentie