FunX

Gamekings: GTA V, Dishonored en XCOM

  1. Newschevron right
  2. Gamekings: GTA V, Dishonored en XCOM
Boris van de Gamekings heeft het maar druk, na een succesvol FirstLookweekend heeft de gameking nu meer informatie over de games GTA V, Dishonored en XCOM voor jou!

GTA V

GTA V (Grand Theft Auto 5) wordt vandaag voor het eerst wordt getoond aan de pers. Iedereen zit volgens Boris te wachten op deze game. "Dit wordt de game van volgend jaar, de beste verkochte game, dat kan je nu al zeggen."

Dishonored

Dishonored is volgens de gameking een superorginele stealth action-game waarbij je een duister complot moet oplossen. Het extra toffe aan Dishonored vindt hij dat grondleggers van de videogameindustrie eraan gewerkt hebben. "Ik heb de game zitten spelen en ik was vanaf het begin verliefd op de grafische stijl."

XCOM

XCOM: Enemy Unknown is een remake van een twintig jaar oude gamereeks. De oldschool gamers zullen het volgens Boris erg waarderen. "Die spanning van vroeger is er nog steeds. (..) Daarnaast is de game erg uitgebreid."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F63137784&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie