FunX

VIDEO: Ir-Sais, Enmeris & Hef - Nada No Ta Pasando

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Ir-Sais, Enmeris & Hef - Nada No Ta Pasando
VIDEOPRIMEUR: De nieuwe zouksingle 'Nada No Ta Pasando' van Ir-Sais, Enmeris en Hef ging vanochtend in première bij Fernando in Start! Ir-Sais en Hef beloofden dat je de videoclip het eerst bij FunX te zien gaat krijgen en je weet hoe dat gaat: belofte maakt schuld. Dus check ook de primeur van de Nada No Ta Pasando videoclip!Hef doet Zouk

Hef vertelde in Start dat hij lang geen zouktrack wilde maken, omdat het niet in zijn straatje paste. "Ik was altijd bezig met straat enzo, maar ik wil gewoon toffe muziek maken en mezelf niet in een hokje stoppen. Ik blijf wie ik ben, het is niet zo dat ik ineens minder jonko's ga roken."

Radio

Hef vindt zichzelf te underground blijven en wilde daar verandering in brengen: "Dat is niet wat ik in gedachten had voor mezelf. Als er iets uitkomt dan gaat het prima en super, maar ik hoor mezelf niet op de radio. Niet bij FunX, Slam of 3FM. Dat zijn de dingen die nu tellen en daarom ga ik nu proberen om hetzelfde te vertellen in een ander jasje." Check hieronder de LIVE versie bij Fernando.Niets aan de hand

Volgens Ir-Sais voelde Hef de track toen hij langskwam, maar wist hij hem te overtuigen. "Je moet iets proberen, want mensen gaan gelijk opkijken als ze Hef horen op een zouktrack," vertelde Ir-Sais. Hef ging uiteindelijk dus om: "De track was al af maar ik kwam langs, hoorde die shit en ik wilde." De tekst is eigenlijk 'Nada No Ta Pasando' en volgens Hef is dat vergelijkbaar met 'Niets is aan de hand', oftewel: "No Spang, No Spang, No Spang!"

Gaat elke man vreemd? Klopt het dat bandleden meer vrouwtjes krijgen dan zangers en waarom hoeven artiesten niet het goede voorbeeld te geven? Check hieronder het compleet komische en tevens leerzame interview met Hef en Ir-Sais in Start.De afsluiting van Start vond plaats in stijl. Hef met een keiharde freestyle.

Ster advertentie
Ster advertentie