FunX

Gamekings: Xbox One, Killzone & Total War

  1. Newschevron right
  2. Gamekings: Xbox One, Killzone & Total War
Microsoft heeft deze week de releasedatum van de Xbox One voor 13 landen bekend gemaakt. Het apparaat ligt vanaf 22 november in de winkels in onder andere de Verenigde Staten, Engeland en Duitsland, maar niet in Nederland. De datum voor de Benelux is nog steeds niet bekend gemaakt en blijft in ieder geval staan op een onbekende maand in 2014. Sony brengt de PS4 op 29 november uit in heel Europa en 15 november in de Verenigde Staten.

Killzone Mercenary
De bezitters van een PS Vita kunnen zich weer eindelijk uitleven met de nieuwe shooter Killzone Mercenary. De PS Vita kan dit spel wel goed gebruiken aangezien er maar weinig games voor uitkomen en de handheld niet goed verkoopt.
"Wie weet gaat dit er wel toe leiden dat die handheld straks gewoon beter gaat verkopen," aldus JJ in Start. De game journalist vond dat het spel er goed uitziet en het lekker speelt. Luister het gesprek hieronder terug!

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F109092366"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie