FunX

FunX Talent-winnaar Van Snelle wil net zo groot worden als Broederliefde!

  1. Newschevron right
  2. FunX Talent-winnaar Van Snelle wil net zo groot worden als Broederliefde!

Rapformatie Van Snelle domineerde FunX Talent Next Generation en won de finale! De jongens streden elke week keihard om door te gaan en wisten met hun aanstekelijke optredens iedereen te overtuigen. Vanochtend waren ze te gast bij Start, want wie zijn deze vier jonge boys eigenlijk?

het begin

Isje (16), LV (16), RJM (16) en Domina (17) kennen elkaar al sinds dat ze kleine jongens zijn. De rappers zaten bij elkaar op school en maakten altijd al muziek. Toen waren ze al vastberaden om van hun droom werkelijkheid te maken. Nu is één van hun doelen om net als hun inspiratiebron Broederliefde ook op Pinkpop te staan.

"Toen Broederliefde daar was, was het echt bomvol en die vibe was er gewoon. Het maakt sowieso niet uit wie je bent, die vibe daar is sowieso aan, dus op Pinkpop zouden we wel willen staan."

FUNX TALENT

Zes weken lang was Van Snelle kandidaat van FunX Talent Next Generation. Met een cover van One Time van SFB en Ronnie Flex bliezen ze Tabitha en Jack $hirak in de finale omver. Zo'n wedstrijd is altijd wel spannend, maar voor deze jongens was het een eitje: "Je moet gewoon je ding doen. Omdat je die juryleden ziet, ga je jezelf zomaar in een hoekje duwen terwijl dat niet nodig is."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

karaokespel

Van Snelle speelde ook nog het karaokespel. De jonge rappers kijken op naar rappers als SBMG en Broederliefde, maar kunnen ze de tracks zelf meezingen?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie