FunX

Kevin (Rotterdam Airlines) dropt binnenkort zijn nieuwe EP 'Kleine Versnelling'

  1. Newschevron right
  2. Kevin (Rotterdam Airlines) dropt binnenkort zijn nieuwe EP 'Kleine Versnelling'

Rotterdam Airlines gaat keihard! Sevn Alias heeft net zijn nieuwe album 'Trap Grammy' uitgebracht en is op dit moment bezig met zijn Trap Grammy Tour. Maar dat doet hij niet alleen, want labelgenoot Kevin staat hem de hele tour bij. Kevin maakt al vanaf het prille begin deel uit van Rotterdam Airlines. Hij kreeg veel waardering uit de scene dankzij tracks als 'Op Het Veld', 'Wazig' en 'Op De Block'. Vandaag kwam Kevin langs bij Dulci in de FunX-studio.

views pakken

Kevin wilde in eerste instantie profvoetballer worden, maar dankzij Jairzinho kwam hij erachter dat hij ook een aardig woordje kan rappen. Zijn bekendheid groeide van binnen de school, naar de hele stad en inmiddels wordt hij in heel Nederland herkend. Maar Kevin is natuurlijk niet echt een originele artiestennaam... Dat hij daardoor ook moeilijk te googelen is, is voor hem alleen maar extra motivatie.

''Aan mij de taak om alle andere Kevins te overtreffen. Als ik genoeg views pak, kom ik vanzelf wel bovenaan te staan.''

Kleine versnelling

Binnenkort komt zijn EP 'Kleine Versnelling' uit. Maar is het eigenlijk altijd goed om te versnellen? Dulci legt hem verschillende dilemma's voor: zou hij versnellen als de politie hem een stopteken geeft? En als een chick hard to get speelt, gaat hij dan extra hard of zou hij toch een beetje gass terugnemen?

Ster advertentie
Ster advertentie