FunX

Slager Achmed niet meer in zo:Raymann

  1. Newschevron right
  2. Slager Achmed niet meer in zo:Raymann
Achmed de slager en zijn 'zoon' Rachid Larouz zijn niet meer te zien in het nieuwe seizoen van zo:Raymann. Dat zei Jörgen Raymann vanmorgen in Start. "Na een paar seizoenen vond ik het leuk om weer wat anders te doen," aldus de comedian/presentator.

Achmed de slager wordt vervangen door het typetje Edson die een ABC-Quiz gaat doen met vragen over de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao). Jörgen heeft sowieso wat met de Antillen. "Ik vind het te gek, ik ben bijna elk maand daar. Ik ben bezig met motivation speaking op Aruba en Curaçao," zegt hij tegen Fernando.

Jörgen heeft ook goed contact met premier Mike Eman van Aruba. Zo goed zelfs dat hij hem zover heeft gekregen om op 24 maart te gast te zijn bij tante Es.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F79353042"></iframe>
{/source}

Spoken
Zaterdag is Jorgen Raymann te zien in Pardiso tijdens het interactieve poetry event Spoken: Dichter bij de Dichter. Hij zal daar twee gedichten voordragen. Zondagavond begint het nieuwe seizoen van zo:Raymann.

Ster advertentie
Ster advertentie