FunX

Ta Joela beantwoordt al je vragen in nieuwe online programma Yo Mo!

  1. Newschevron right
  2. Ta Joela beantwoordt al je vragen in nieuwe online programma Yo Mo!

Zit je met een brandende vraag en wil je een hulplijn inschakelen? Dan kun je terecht bij Yo Mo!, een nieuw online programma van de KRO-NCRV waarin zes vloggers je uit de brand gaan helpen.

Ta Joela is één van de presentatoren die voor je klaarstaat. Hij vertelt Fernando over Yo Mo!, hoe het vasten hem vergaat in de ramadan én hoe het is om uit een club gezet te worden.

Vragen

Je kunt in Yo Mo! van alles vragen, bijvoorbeeld hoe je je moeder moet vertellen dat je lesbisch bent of als je wil weten hoe je het beste zo gezond mogelijk kunt eten. De vragen kunnen elke dinsdag om 19:00 uur gesteld worden op de livestream op Facebook. De vloggers gaan vervolgens op zoek naar antwoorden, en deze zie je iedere vrijdag en zondag om 19:00 uur op YouTube.

Advies

Gisterenavond ging het panel voor het eerst live op Facebook en Ta Joela heeft de eerste vraag al binnen: hoe kun je ervoor zorgen dat je niet uit een club gezet wordt? Hij gaat het deze week uitzoeken tijdens een experiment. Maar of je uiteindelijk naar zijn advies moet luisteren is nog maar de vraag. Hij vertelt namelijk aan Fernando dat hij heel slecht is in het geven van goed advies.

"Ik ga jou iets vertellen, maar je moet het dan vooral niet doen"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie