Naar homepage
FunX

Fajah vindt late marathon annulering naaistreek

  1. Newschevron right
  2. Fajah vindt late marathon annulering naaistreek
Fajah Lourens is pissig nadat de marathon van New York op het laatste moment werd geannuleerd. Als ze dit volgens haar op tijd hadden gemeld, dan had een groot aantal mensen hun reis nog kunnen annuleren en het geld terug kunnen krijgen van de verzekering.

Naaistreek

Lourens denkt dat de burgemeester van de stad hiermee bewust tot op het laatste moment mee heeft gewacht om nog een boost te geven aan de economie. "Ik vind het gewoon een naaistreek dat ze dat op vrijdagmiddag doen. Ik geloof niet dat ze nog niet wisten dat ze dat zouden doen", aldus de dj tijdens FunX Start.

Omzet
Fajah had naar eigen zeggen haar rugnummer al opgehaald in een enorme loods die qua omvang te vergelijken is met de RAI te Amsterdam. Hierin hadden grote merken als Nike en Asics een stand waar ze artikelen verkochten. "47.000 mensen halen hun nummer op en kopen wat. Dus wat voor f*cking omzet is dat! Als iedereen z'n nummer heeft opgehaald en ze duizenden euro's hebben omgezet dan wordt opeens de marathon afgelast", aldus de gefrustreerde dj.

Gedupeerd
"Natuurlijk is het f*cking erg als er mensen dood gaan, maar had het dan gewoon woensdag afgelast dan had iedereen van de verzekering geld terug gehad en waren al die mensen niet gedupeerd en zaten ze hier allemaal niet voor niks", voegde ze er nog aan toe. Het startgeld van 350 dollar krijgen deelnemers van de marathon niet meer terug.

Draaien
Fajah zit nog in New York omdat ze in het weekend moest draaien in de Empire State Bulding."Daarvoor ben ik gebleven anders was ik gisteren al teruggevlogen want ik wilde gewoon naar huis bij de kinderen", vertelde Lourens tot slot.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F66198609%3Fsecret_token%3Ds-qGFl1&show_artwork=true&secret_url=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie