FunX

Lekker traplopen met Barry Atsma

  1. Newschevron right
  2. Lekker traplopen met Barry Atsma
Acteur Barry Atsma heeft maandag de aftrap van de Nationale Traploopweek gegeven. Hij legde Fernando in Start haarfijn uit waarom hij nooit meer de lift naar de radiostudio mag nemen.

Met een kleine stripact heeft Barry de traploopweek maandag geopend. De acteur neemt zelf ook nog wel eens de lift, maar weet dat traplopen een makkelijke manier is om gezond en fit te blijven. Barry vertelt: “Je hoeft geen ‘sixpack’ te hebben en je hoeft je ook niet af te laten beulen door een of andere ‘drill instructor’. Je moet gewoon 30 minuten per dag bewegen en dat kan door te fietsen of de trap te nemen. Wanneer je dat doet, word je net wat fitter en dat halveert de kans op diabetes type 2.”


De komende tijd zal Barry zich geen zorgen hoeven te maken over traplopen. Hij vertrekt naar Zuid-Amerika voor de opnames van de nieuwe Nederlandse film Tape, waarin hij de mannelijke hoofdrol speelt.. De film gaat over een echtpaar dat op vakantie naar Zuid-Amerika per ongeluk beelden maakt van een moord. Daarna zijn ze hun leven niet meer zeker.
Ster advertentie
Ster advertentie