FunX

“Hopelijk was Anne Frank een belieber”

  1. Newschevron right
  2. “Hopelijk was Anne Frank een belieber”
Superster Justin Bieber bezocht zondag het Anne Frank Huis. In het gastboek schreef hij: ‘Heel inspirerend om hier te zijn. Anne was een geweldige meid. Hopelijk was ze een belieber.’ Dat Justin hoopt dat een icoon van de Tweede Wereld Oorlog een grote fan van hem geweest zou zijn, getuigt van weinig respect. Daarom was de stelling maandag bij CritiX: ‘Bieber bombardeert Anne Frank tot belieber; belachelijk!’ 73,6% van de luisteraars was het hier mee eens.

Niet slim

Maarten besprak de stelling met imagodeskundige Rudy van Belkom, die het niet al te slim vond van Bieber: “In principe is het niet al te slim, want het is een kwetsbaar onderwerp. Voor iemand als Justin Bieber die in de belangstelling staat moet dan even oppassen met wat hij zegt. Maar als je kijkt naar de boodschap is de stortvloed van emotie die eroverheen komt, nog wel opvallender dan Justins boodschap.” Waarom er dan toch zoveel ophef is, legt Rudy hieronder verder uit.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F88098974"></iframe>
{/source}

Justin is nog een kind

Luisteraar Sergio vindt de ophef over Justins uitspraken nogal overdreven.. “Eerst wil ik duidelijk maken dat we wel respect moeten hebben voor Anne Frank. Ik denk dat Justin daar ook wel respect voor had, anders zou hij niet naar het Anne Frank Huis toe zijn geweest, dus ik denk dat er toch wel van een mug een olifant wordt gemaakt.” Hella is het hier mee eens. “Het is natuurlijk niet helemaal correct wat hij zei, maar het is nog een kind man, kom op.”

Facebook reacties

Fatima was het oneens. ‘Wat maakt het uit? Hoe bedoel je van een mug een olifant?!’

Folie was het ook oneens. ‘Laat Justin met rust, anders kom ik jullie halen.’

Yvonne was het wel eens met de stelling. ‘Over het paard getild, dat joch.’

Dennis ook. ‘Justin Bieber denkt dat hij God is, maar hij valt binnenkort heel diep.’
Ster advertentie
Ster advertentie