FunX

Sevn Alias: "Ik heb mijn unieke sound nog niet gevonden"

  1. Newschevron right
  2. Sevn Alias: "Ik heb mijn unieke sound nog niet gevonden"

Sevn Alias vertelde aan Fernando dat hij zijn unieke sound nog niet heeft gevonden. Toch is hij maar liefst zes keer genomineerd voor de FunX Music Awards! Daarom kwam de rapper vanmorgen langs in Start.

Het zijn de categorie├źn Best Album, Best Collabo, Best MC, Best Song, Best Video en Artist Of The Year waar voor Sevn wat te winnen valt. Hij stelt het enorm op prijs, maar is niet gefocust op winnen. "Ik ben niet echt bezig met winnen. Ik ben al blij dat ik genomineerd ben. Het zou tof zijn, maar als ik eentje krijg dan is het ook all good."

Stemmen doe je HIER!

leveltje omhoog

Hoewel Sevn hard gaat en zijn hit Gass al meer dan 25 miljoen views heeft op YouTube, is hij nog niet op zijn gewenste niveau.

"Ik denk nog niet dat ik die unieke sound voor mezelf heb gevonden. Mensen vinden dat misschien wel, maar ik ik denk dat ik nog niet op dat level ben, waar ik wil zijn. Ik denk dat ik veel meer uit mijn eigen muziek kan halen."

Britse videoclip

Sevn wil meer. "Je moet steeds een schepje erboven op doen." Hij is klaar met zijn aankomende Nederlandstalige album en er liggen ook wat Engelse projecten te wachten. De rapper is namelijk net terug uit Londen en heeft daar een videoclip opgenomen met onder andere Stefflon Don, Jairzinho en de Britse rapper Abra Cadabra. Daarnaast heeft hij ook in de studio gezeten met producer Diztortion.

"Ik probeer mee te gaan in die lifestyle daar. Ik ben bezig met chillen, muziek maken en de cultuur leren kennen."

Ster advertentie
Ster advertentie