FunX

Michelle Williams laat liefde voor gospel horen tijdens Bimray Gospel Festival

  1. Newschevron right
  2. Michelle Williams laat liefde voor gospel horen tijdens Bimray Gospel Festival

Michelle Willliams kan niet wachten om zondag 13 december op te treden tijdens het Bimray Gospel Festival. De voormalig Destiny's Child-zangeres schoof aan bij Angelique in ClassX. Ze vertelde natuurlijk meer over haar optreden in de Amsterdamse Heineken Music Hall, haar band met de Destiny's Child dames Beyoncé en Kelly Rowland en haar liefdesleven!

Hallelujah!

Terwijl Beyoncé en Kelly Rowland meer de kant van popmuziek op zijn gegaan, heeft Michelle zich volledig gestort op gospel. De zangeres heeft namelijk onvoorwaardelijke liefde voor dit genre, zo legde ze uit. "Gospelmuziek is mijn eerste liefde. Ik ben ermee opgegroeid en het heeft een hele grote invloed op mijn manier van zingen."

SISTERHOOD

De luisteraarsvragen stroomden binnen via de FunX app. Zo wilde luisteraar Tamara natuurlijk weten of er nog iets op de planning staat met Destiny's Child. "We zijn alweer tien jaar verder. Ik mis de muziek wel en dat is een feit. Het zou wel leuk zijn als het zou gebeuren, maar als het niet gebeurt, dan hebben we elkaar altijd nog. Ik ben dankbaar voor de vriendschap en sisterhood."

Op een date?

Soms heb je van die luisteraars die lekker brutaal zijn. Michelle werd bijvoorbeeld op een date gevraagd via de FunX app. Maar ze focust zich nu meer op zichzelf dan het daten.

"Ik heb op het moment niet direct een speciaal persoon in mijn leven op dat gebied. Ik werk aan mezelf en dat lukt aardig goed. Voordat ik in een volgende relatie stap, wil ik zeker weten dat ik er klaar voor ben. Het is mijn intentie om die relatie dan ook te behouden." De zangeres uit Amerika had ook nog een tip voor zowel mannen als vrouwen: "Werk aan jezelf, zodat je stevig in je schoenen staat. En verlaag je standaarden niet."

Amsterdam at FunX Radio

Posted by Michelle Williams on vrijdag 11 december 2015

Ster advertentie
Ster advertentie