FunX

Damaru met Gregor Salto in de studio?

  1. Newschevron right
  2. Damaru met Gregor Salto in de studio?
Damaru duikt misschien met Gregor Salto de studio in. "Het is de bedoeling dat ik in de twee weken dat ik nog hier ben om een track op te nemen met hem," vertelde de Surinaamse zanger vanmorgen in Start. Deze samenwerking komt niet helemaal als verrassing aangezien Gregor bekend staat om het combineren van dance beats met tropische elementen.

Damaru gaat een drukke tijd tegemoet omdat hij daarnaast ook nog een videoclip wil opnemen voor het nummer 'Wacht Niet Tot Morgen' met Bollebof. De samenwerking tussen de artiesten is ontstaan nadat Damaru Bollebof tegen het lijf liep in Spanje. Ze spraken af om samen aan de track te werken zodra ze beiden weer in Nederland zouden zijn. Van het één kwam het ander en het nummer kwam tot leven. Je kan de track aankomende vrijdag gratis en exclusief downloaden op FunX.nl.

Damaru hoopt dat hij in de toekomst nog een nieuwe nummer met Jan Smit kan opnemen. Daarnaast zou hij ook graag met Marco Borsato de studio induiken.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/118817261%3Fsecret_token%3Ds-DAnbk"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie