FunX

Relatie met de beste vriend(in) van je ex?

  1. Newschevron right
  2. Relatie met de beste vriend(in) van je ex?
Rafael van der Vaart zou een relatie hebben met Sabia Boulahrouz, de beste vriendin van Sylvia Meis. Sylvie zou ervan af weten en het niet erg vinden. Is dat wel mogelijk als je BFF met je ex gaat? Daarom was de stelling maandag bij CritiX: “Een relatie beginnen met de beste vriend(in) van je ex is not done” 77,6% van de FunX luisteraars was het hiermee eens.

Gunnen

Gino was het oneens met de stelling. "Ik kan me goed voorstellen dat een vriend van mij met mijn ex wil gaan. Je hebt toch het beste voor met die vriend. Als hij beter bij mijn ex past, heb ik daar geen problemen mee. Je moet mensen wat gunnen toch." Beluister hier de rest van het interview met Gino.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F87070377"></iframe>
{/source}

Ongeschreven regel

Charita was het eens met de stelling. "Het is gewoon iets wat je niet doet, het is een ongeschreven regel. Er zijn geen uitzonderingen. Mijn ex gun ik de leukste vrouw van de wereld, maar niet mijn beste vriendin." Beluister hier wat Charita nog meer te zeggen had.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F87071177"></iframe>
{/source}

Facebook reacties

Kimberly = eens
Sorry, maar dan ben je geen vriend/ vriendin. Dat betekent dat zij het nooit met jou meende en dat zij allang zat te aasen op jouw vent/ chick!

Sanne = oneens
Als het een paar jaar na de break-up is en als je beste vriend(in) geen gevoelens meer heeft voor zijn/haar ex, why not?!

Kimberly = eens/oneens
Het ligt eraan hoe lang het uit is en hoe de band is met je ex.

Joyce = eens
Absoluut not done! Het is toch een ongeschreven gouden regel van vriendschap. Je kunt dat echt niet maken vind ik.

Henk = oneens
Ik zie geen problemen als het echte liefde is. Iedereen heeft een eigen leven en dat moet je accepteren dus ook de keuzes.
Ster advertentie
Ster advertentie